Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
Bollinas

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Desserts - Postres
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Vince Carril



Rexistrau: 17 Set 2006
Mensaxes: 12
Llugar: Fairmont City, Ill.

MensaxePublicao: Dom Och 22, 2006 4:28 pm    Asuntu: Bollinas Responder citando

Made Bollinas this weekend. Delicious and also used Bob's grandmother's method for making slit in dough and pulling end through. Delicious, but still trying to perfect working with the dough to keep from opening in hot oil. You said work dough and it should not be sticky. I kneaded it for 10 minutes. My dough was yellowish I guess from the butter and eggs, and also oily. Still not sticky. When you roll out dough, do you roll it very thin? Also when folding over are you very simply wetting the edge, folding over the top and pressing with a floured fork? Do you ever have a problem with some coming open in the hot oil?
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Desserts - Postres Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design