Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
CALLOS
Dir a páxina Anterior  1, 2
 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Meats - Carnes
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Bob
Moderator


Rexistrau: 24 Feb 2003
Mensaxes: 1745
Llugar: Connecticut and Massachusetts

MensaxePublicao: Mar Pay 14, 2006 1:33 pm    Asuntu: Responder citando

I won't try to talk you into liking callos, but I will urge you to save your share for me.
Tornar arriba  
Xose



Rexistrau: 24 Och 2003
Mensaxes: 338
Llugar: Washington, D.C.

MensaxePublicao: Mar Pay 14, 2006 1:48 pm    Asuntu: Responder citando

Be my guest! Very Happy
Tornar arriba  
Bob
Moderator


Rexistrau: 24 Feb 2003
Mensaxes: 1745
Llugar: Connecticut and Massachusetts

MensaxePublicao: Mar May 27, 2008 3:53 pm    Asuntu: Responder citando

To me, the texture of properly cooked callos is like that of the bread in sopa de ajo. It is important to cut it into small squares and cook it for quite a long while.

If you're squeamish about pigs' feet or calves' feet, you can substitute a little fatty pork (shred it later) and packaged gelatin.
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Meats - Carnes Toles hores son GMT - 4 Hores
Dir a páxina Anterior  1, 2
Páxina 2 de 2

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design