Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
Bollinas

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Desserts - Postres
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Vince Carril



Rexistrau: 17 Set 2006
Mensaxes: 12
Llugar: Fairmont City, Ill.

MensaxePublicao: Dom Set 17, 2006 7:38 pm    Asuntu: Bollinas Responder citando

I only registered today and am told cannot email. I also make Bollinas, but often have difficulty keeping them from coming open in the oil. When they do not come open it is because I have worked extra hard in folding the edge over, using a fork to lock the edge, and then turning the edge again. Is there some special way, or perhaps something in the dough that is the problem? Or have you sometimes had the problem?
Tornar arriba  
Bob
Moderator


Rexistrau: 24 Feb 2003
Mensaxes: 1738
Llugar: Connecticut and Massachusetts

MensaxePublicao: Dom Set 17, 2006 9:20 pm    Asuntu: Responder citando

I wipe the edge of the square of dough with the filling on it by usuing a finger dipped in water, then bond the edges with a fork. The wet edges stick together better than dry ones. Also, when sealing the bollinas, squeeze out as much air as possible so it wonlt expand in the hot oil and pop them open.
Tornar arriba  
Art
Site Admin


Rexistrau: 17 Feb 2003
Mensaxes: 4493
Llugar: Maryland

MensaxePublicao: Dom Set 17, 2006 10:02 pm    Asuntu: Responder citando

Wow, Bob, you really are a good cook! These little tricks are great.

Hi, Vince. We have had trouble with new "members" spamming the real members. Now we require that members make so many posts before we permit messaging to other members. It's easy to differentiate the spammers because most spammers write inane posts. Besides, if you hadn't asked your question here, the rest of us wouldn't have learned a good technique!

--------------

¡Vaya, Bob, de verdad eres un buen cocinero! Este pequeño truco es fantástico.

Hola, Vince. Hemos pasados apuros con algunos "miembros" nuevos quienes enviaron spam a otros miembros verdaderos. Ahora requerimos que los miembros hagan unos postes antes de que les permitamos enviar mensajes a otros miembros. Es fácil discriminar los spammers porque la mayoría de los spammers escriben postes necios. ¡Además, si no hubieras hecho tu pregunta aquí, nostros los demás no habría aprendido una buena técnica!
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Desserts - Postres Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design