Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
Lamb/ Cordero

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Meats - Carnes
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Eric Smith Fernandez



Rexistrau: 16 Set 2004
Mensaxes: 117
Llugar: Granite City Illinois

MensaxePublicao: Mar Och 21, 2008 11:08 pm    Asuntu: Lamb/ Cordero Responder citando

¿Se comen carne del cordero en Asturies? ¿Aguíen tiene algunas recetas del cordero?


-----------------------------

Do they eat Lamb in Asturias? Does anyone have some lamb recipes?
_________________
Soy un estudiante. Quiero estar seguro de que estoy escribiendo bien Si alguien se da cuenta de los errores gramaticales míos en los mensajes ¿Me puede avisar?
Tornar arriba  
Maestro Tomberi



Rexistrau: 21 Ago 2009
Mensaxes: 170
Llugar: Gijón, Asturias

MensaxePublicao: Vie Ago 21, 2009 7:09 am    Asuntu: Responder citando

Efectively, yes, Eric. Lamb is quite popular, wether in chops (chuletines de cordero) or roasted in many ways.

However, the undisputedly most popular way of cooking the lamb is the one named "a la estaca".

This is, you get the whole animal opened and eviscerated, trespassed with an iron pole and it legs kept open thanks to another pole as well. Once it's in this position and well attached to the ground it's properly and constantly seasoned with a sauce made out with parsley, garlic, lemon, bayleaf, water, white wine, olive oil, sweet paprika and onion (cayenne is optional); while it gets roasted by a strong fire fed by oak wood.

I hope you like it and enjoy it.
_________________

Maestro Tomberi, creador de fantasía y surrealismo
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Meats - Carnes Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design