Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
Marinated Sardines

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Seafood - Mariscos
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Bob
Moderator


Rexistrau: 24 Feb 2003
Mensaxes: 1738
Llugar: Connecticut and Massachusetts

MensaxePublicao: Xue Feb 27, 2003 9:23 pm    Asuntu: Marinated Sardines Responder citando

GRANDMA SENA'S MARINATED SARDINES


fresh sardines (not smelt), cleaned, without heads
vinegar
water
onion, sliced thin
bay leaf
olive oil


Fry fresh sardines in oil without dipping them in anything. first Layer the fried sardines with 2 parts water and one part vinegar, onion slices and bay leaf. Refrigerate overnight.
Tornar arriba  
Maestro Tomberi



Rexistrau: 21 Ago 2009
Mensaxes: 170
Llugar: Gijón, Asturias

MensaxePublicao: Vie Ago 21, 2009 12:39 pm    Asuntu: Responder citando

Indeed, you have tasted one of our greatest classic tapas: boquerones en vinagre. Very Happy

Sometimes in some places, you may see they look grayish instead of white. This may be due to the residual blood of the fish. It doesn't really affect to the taste, if well the look is not as appetising as if it were white.
_________________

Maestro Tomberi, creador de fantasía y surrealismo
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Seafood - Mariscos Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design