Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
bollo preñado

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Breads - Panes
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
e.grana



Rexistrau: 28 Xun 2009
Mensaxes: 2
Llugar: United Kingdom

MensaxePublicao: Dom Ago 09, 2009 5:29 pm    Asuntu: bollo preñado Responder citando

Mi nombre es Eduardo y soy nevo en este foro. Soy asturiano pero hace ya doce años que vivo en Inglaterra. También estoy casado con una portuguesa con lo que ya tenemos variedad.

Hay muchos platos que podría excoger de la culinaria asturiana, y tengo un paladar dulce, pero para ser honesto, muchas veces simplemente desearía comer un bollo preñado (reminscencias del San Mateo de Oviedo, supongo). Sólo eso.

Este es un enlace que muestra cómo hacerlo que creo que no presentaría muchos problemas
lingüísticos.
http://teimagino.com/recetas-bollos-prenaos-ver-video/

(en mi caso lo prefiero sin oír la música)

… lo simpático puede ser encontrar un chorizo en el extranjero, pero bueno...


Translation

My name is Eduardo and I am new to this forum. I am Asturian by I have lived in England for the past twelve years. I am also married to a Portuguese so we are getting a good variety now.

There is plenty in the Asturian culinary to choose from, and I have quite a sweet mouth, but if I have to be honest, many times I would just wish I could eat a “bollo preñado” (reminiscences of Oviedo's celebrations for Sain Matthew). Simply that.

Here is a link that I found very useful, and it won't present much of a language barrier.

http://teimagino.com/recetas-bollos-prenaos-ver-video/

(I don't like the music, so I mute it)

…. the funny thing can be to find a chorizo if you live abroad, but there you are.
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Breads - Panes Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design