Mayestru Escanciador/ Master Pourer

Serving cider & wine with Asturian meals. Making cider & other beverages.<br>
Servir sidra y vino con comidas asturianas. Hacer sidra y otra bebidas.

Moderators: almudena, Moderators

Post Reply
User avatar
Anzu
Translator
Posts: 130
Joined: Thu Jan 28, 2010 8:15 am
Location: Xixón, Asturies

Mayestru Escanciador/ Master Pourer

Post by Anzu »

Noticia garrá de: / New posted from:

http://www.lasidra.as/index.php?option= ... :actualida

Tierra Astur creya la figura de “Mayestru Escanciador”

Énte la ineptitú del “Principado” p’aniciar una titulación específica pa los echaores de sidre, la iniciativa privada presenta la so propia titulación.

Gúei tendrá llugar nes istalacions de la Sidrería Tierra Astur Águila en Cualloto, la presentación de la recién aniciada figura del “Mayestru Escanciaor”, qu’apaez comu resultáu llóxicu del Sistema de Distinción y Meyora del Escanciáu entamáu por esta emblemática sidrería dende va años.

Nel mesmu actu, Tierra Astur tamién presentará’l so Equipu Oficial d’Escanciaores 2011 que va participar activamente nel Campionatu d’Asturies d’Echaores de Sdire que se cellebra a lo llargo y ancho de la xeografía asturiana demientres tol branu.

---------------

Tierra Astur creates the figure of “Master Pourer”

At the ineptness of the Principality to begin a specific degree for the cider pourers, the private enterprise presents its own qualification.

Today will take place in the facilities of the Sidrería Tierra Astur Águila in Cualloto, the presentation of the just created figure of the "Master Pourer", that appears as a logical result of the System of Distinction and Improvement of the Cider Pouring organized by this emblematic cider bar for many years.

In the same act, Tierra Astur will also present its Official Cider Pourers Team 2011 that will participate actively in the Asturies Cider Pourers Championship that will be celebrated throughout the Asturian geography during the summer.

--------------

Tierra Astur crea la figura de "Maestro Escanciador"

Ante la ineptitud del Principado para organizar una titulación específica para los escanciadores de sidra, la iniciativa privada presenta su propia titulación.

Hoy tendrá lugar en las instalaciones de la Sidrería Tierra Astur Águila en Cualloto, la presentación de la recién creada figura del “Maestro Escanciador", que aparece como resultado lógico del Sistema de Distinción y Mejora del Escanciado por esta emblemática sidrería desde hace años.

En el mismo acto, Tierra Astur también presentará su Equipo Oficial de Escanciadores 2011 que va a participar activamente en el Campeonato de Escanciadores de Sidra que se celebra a lo largo y ancho de la geografía asturiana durante todo el verano.

Anzu.
Post Reply

Return to “Drinks, Cider - Bebidas, sidra”