Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
Octopus - First Recipe

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Seafood - Mariscos
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
Bob
Moderator


Rexistrau: 24 Feb 2003
Mensaxes: 1740
Llugar: Connecticut and Massachusetts

MensaxePublicao: Sab Mar 15, 2003 11:42 am    Asuntu: Octopus - First Recipe Responder citando

OCTOPUS


1 octopus, fresh or frozen
1 large onion, whole
1 large onion, chopped
3 garlic cloves, crushed
parsley, chopped, as desired
red pepper, as desired
salt, as desired
flour
1 cup white wine
1 tbsp sugar
1 can tomato puree
4 potatoes, cooked and cubed
1 can pimientos, chopped


Clean and wash the octopus, and boil it (barely simmering) with onion, garlic, parsley, salt and hot pepper. Save the water from cooking the octopus. Fry onion, garlic, parsley, and hot pepper until the onion is trasnparent. Add enough flour to make a roux. Add some of the water saved from cooling the octopus, white wine, sugar and tomato puree. Cook until thickened, whisking or stirring constantly. Thin with water or more white wine if necessary. Pour the sauce over the octopus. Add pre-cooked potatoes and pieces of pimiento. Mix and keep warm in the oven. Serve with crusty bread.
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Seafood - Mariscos Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design