Entrugues frecuentesEntrugues frecuentes          BuscarBuscar          MiembrosMiembros          Grupos d'UsuariosGrupos d'Usuarios    RexistraseRexistrase 
 PerfilPerfil          Entre pa ver los sus mensaxes privaosEntre pa ver los sus mensaxes privaos          ConectaseConectase          
OSCOS - QUESO TRES OSCOS

 
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Cheeses - Quesos
Ver tema anterior :: Ver tema siguiente  
Autor Mensaxe
michi_2



Rexistrau: 06 Feb 2014
Mensaxes: 1

MensaxePublicao: Xue Feb 06, 2014 8:23 am    Asuntu: OSCOS - QUESO TRES OSCOS Responder citando

Hello! Do you know this cheese?



Tornar arriba  
Art
Site Admin


Rexistrau: 17 Feb 2003
Mensaxes: 4498
Llugar: Maryland

MensaxePublicao: Vie Feb 07, 2014 1:32 am    Asuntu: Responder citando

I'm pretty sure I've eaten that cheese. Do you have some experiences with it you'd like to share?

-------------------

Creo que he probado ese queso. ¿Tienes alguna experiencia con el queso que te gustaría compartir?
Tornar arriba  
Maestro Tomberi



Rexistrau: 21 Ago 2009
Mensaxes: 170
Llugar: Gijón, Asturias

MensaxePublicao: Xue Och 09, 2014 3:28 am    Asuntu: Responder citando

Yes. It's a known brand here and it makes several kinds of cheeses (the one of the imageis a semicured manchego). It's rather good.
_________________

Maestro Tomberi, creador de fantasía y surrealismo
Tornar arriba  
Art
Site Admin


Rexistrau: 17 Feb 2003
Mensaxes: 4498
Llugar: Maryland

MensaxePublicao: Xue Och 09, 2014 6:44 am    Asuntu: Responder citando

It's kind of funny that it's a Manchego-style cheese made in Asturias!

-----------------------

¡Me hace reir que es un queso del estilo manchego elaborado en Asturias!
Tornar arriba  
Indalecio Fernandez



Rexistrau: 04 Pay 2008
Mensaxes: 171
Llugar: San Martín de Podes, Gozón, Asturias

MensaxePublicao: Xue Och 09, 2014 9:32 am    Asuntu: Responder citando

http://es.wikipedia.org/wiki/Queso_de_Oscos

http://www.oscoseoturismo.com/

http://www.monteverdesa.com/index.asp

http://www.mundoquesos.com/2011/02/oscos.html

El proceso de elaboración de quesos es muy similar en general, pero en Asturias hay muchas variaciones. La leche, la sal, la temperatura, el cuajo, el tiempo de maduración, etc. hacen quesos muy distintos,, pero nunca había oído que ell queso de los oscos, o cualquier otro de Asturias se asimilase o se pareciese al manchego. Puede que esté equivocado.

http://es.wikipedia.org/wiki/Quesos_de_Asturias

http://www.vivirasturias.com/dondecomer/Asturias/D%C3%B3nde+comer%7CGastronom%C3%ADa%7CQuesos/es

http://www.lacucharinamagica.com/2014/04/mis-5-mejores-quesos-asturianos.html

http://www.productosdeasturias.com/quesos-asturianos.html

http://tastu.es/es/28-quesos?gclid=CjwKEAjw5NihBRCZmdLkuuTHyWYSJACtCY0Jurt1YnpUo1jJeVma7_OB0tX8lK1IhTfbmoA6JTKVQBoCo-7w_wcB
Tornar arriba  
Maestro Tomberi



Rexistrau: 21 Ago 2009
Mensaxes: 170
Llugar: Gijón, Asturias

MensaxePublicao: Llu Och 13, 2014 3:14 pm    Asuntu: Responder citando

Si te fijas bien en la imagen NO es un queso de Los Oscos tradicional. Este es uno industrial, (que aparte es Tres Oscos) cuyos tipos son muy fáciles de ver en cualquier supermercado, como el queso de barra de nata para sandwiches o el de tipo manchego antes mencionado.
_________________

Maestro Tomberi, creador de fantasía y surrealismo
Tornar arriba  
Mostrar mensaxes de anteriores:   
Publicar nueu tema   Responder al tema    Índiz del foro de la migración astur-americana -> Cheeses - Quesos Toles hores son GMT - 4 Hores
Páxina 1 de 1

 
Dir a:  
Pue publicar nueos temes n'esti foru
Nun pue responder a temes n'esti foru
Nun pue editar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue esborriar los sus mensaxes n'esti foru
Nun pue votar en encuestes n'esti foru

Site design & hosting by

Zoller Wagner Digital Design