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is Moderator

Rexistrau: 15 Ago 2006 Mensaxes: 837 Llugar: Yaoundé
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Art Site Admin

Rexistrau: 17 Feb 2003 Mensaxes: 4500 Llugar: Maryland
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Publicao: Llu Och 15, 2012 10:17 pm Asuntu: |
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Wow, that *is* an amazing price tag.
There are a lot of great cooks in Asturias. Does this mean that more Asturian families should leave for other regions and open restaurants?
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Vaya, tan caro.
Hay muchos cociner@s buen@s en Asturias. ¿Significa que más familias asturianas deberían salir del Principado y abrir restaurantes en otras regiones? |
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Bob Moderator

Rexistrau: 24 Feb 2003 Mensaxes: 1745 Llugar: Connecticut and Massachusetts
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Maestro Tomberi

Rexistrau: 21 Ago 2009 Mensaxes: 170 Llugar: Gijón, Asturias
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Publicao: Mar Och 16, 2012 1:07 pm Asuntu: |
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¡¡Enhorabuena, IS!! Has realizado todo un descubrimiento. Es inmenso el alborozo con el que he leído este artículo y al comprobar que este restaurante se trata de un local acogedor y muy cuidado sin pretensiones ñoñi-popis; de la vieja usanza, en donde los menús de degustación para canarios son inexistentes.
Ahora sí, 100 € para dos por una buena cena para dos con vino incluído; tratándose de la fosa séptica que es Madrid (carísima fosa séptica, por cierto), me parece un precio medio razonable, a expensas de que vas a saber que vas a comer como un marqués. No es barato, pero tampoco demasiado caro. Creo que nos entendemos.
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Congratulations, Is!! You made quite a discovery. It's an immense mirth the one with which I have readed this arcticle and when I saw this restaurant is an old schooled comforting and charming place without any moshy-poshy pretensions, in which canary bird's mini tasting menus are inexisting.
Now yes, for 126 $ by a good diner for two with wine included; knowing it's in the septic well Madrid is (a very expensive septic well, btw), looks for me a halfly reasonable price, with the certain knowledge you're going to eat there like a marquis. Not cheap, but neither too expensive. I think we understand ourselves. _________________
Maestro Tomberi, creador de fantasía y surrealismo |
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